Board index
View unanswered posts | View active topics It is currently 26.05.2019 18:02Reply to topic  [ 1 post ] 
 new balance udsalg 
Author Message
Teški početnik

Joined: 11.03.2019 4:28
Posts: 3
Post new balance udsalg
ÿþFølgende fire løbesko er altid de bedste valg i verden. new balance udsalg Blandt de fire mest kendte løbesko-mærker har USA optaget tre, nemlig Saucony, New Balance, Brooks og Japans Asics. KIHACHIRO ONITSUKA skabte Asics forgænger i Kobe, Japan i år 1949. I de tidlige år af Asics, det var mere som en skofabrik. Og firmaet fik sit nye navn "ONITSUKA TIGER" i 1950. Virksomhedens første store gennembrud kom i 1951, en langdistanceløber, der iført TIGER-sko, vandt førstepræmien i Boston marathon race.

Denne slags magiske sko blev designet med et ventilationssystem. I 1961 var det første par løbesko til Marathonlegenden ABEBEBIKILA, TIGER-skoene. For at gøre skoene new balance sneakers herre mere behagelige fastgjort til foden, målt TIGER mere end 20.000 fod, til valg af skoets tekniske referencemateriale. Blandt medaljevinderne i the1964 Tokyo Olympics Games var 46 atleter iført TIGER sko. Australien atlet DEREK CLAYTON new balance tilbud brød marathon rekorden med en chok tid.

Blandt medaljevinderne i the1964 Tokyo Olympics Games var 46 atleter iført TIGER sko. Australien atlet DEREK CLAYTON brød marathon rekorden med en chok tid. Den TIGER sko, han brugte i sit spil var lavet af NYLON materiale, som var de unikke sko i verden. TIGER rangeret i toplisten i den første fodtøjsundersøgelse, der blev rapporteret af RUNNER WORLD-magasinet. Indtil 1970 blev TIGER new balance sko den største løbeskofabrikant, og 70% varme atleter havde alle sine sko.

Næsten 80% volleyballspillere i OL i 1972 i München spiller slidte TIGER sko. Efter olympiske lege i München i 1972 åbnede TIGER sin prolog i Europa. Ledsaget af erhvervelsen af flere små virksomheder blev ASICS Corporation formelt oprettet i 1977. Navnet ASICS er et akronym for "ANIMA SANA IN CORPORE SANO". ASIC-GEL, det superstødabsorberende gummi, AHAR super slidstærk gummi, DUOSOLE super slidbestandige og skridsikre store og mellemstore såler.

Samtidig har virksomheden gjort store fremskridt med hensyn til indendørs sportssko og opfindelsen af CUPSOLE, hvilket giver basketballspillere stabilitet og bedre præstationsfodtøj. I new balance 574 dame forberedelsesprocessen for OL i 1956 i Melbourne indstillede KIHACHIRO ONITSUKA selskabets driftsfilosofi: at udvikle de mest egnede produkter til bevægelsen. Ved anvendelse af den nye gummiformel blev de første magiske løbesko født i 1960.

Denne slags magiske sko blev designet med et ventilationssystem. I 1961 var det første par løbesko til Marathonlegenden ABEBEBIKILA, TIGER-skoene. For at vælge det bedst egnede tekniske referencemateriale til at lave skoene, blev TIGER målt for mere end 20.000 mennesker. I 1964 Tokyo Olympics Games var 46 medaljevindere klædt på TIGER brand sko. I samme år Image brækkede Australien DEREK CLAYTON marathonpladen med et fantastisk resultat.


11.03.2019 4:36
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.