Board index
View unanswered posts | View active topics It is currently 26.05.2019 18:14Reply to topic  [ 1 post ] 
 new balance 990v4 
Author Message
Teški početnik

Joined: 06.03.2019 4:43
Posts: 3
Post new balance 990v4
ÿþFølgende fire løbesko er altid new balance 990v4 de bedste valg i verden. Blandt de fire mest kendte løbesko-mærker har USA optaget tre, nemlig Saucony, New Balance, Brooks og Japans Asics. KIHACHIRO ONITSUKA skabte Asics forgænger i Kobe, Japan i år 1949. I de tidlige år af Asics, det var mere som en skofabrik. Og firmaet fik sit nye navn "ONITSUKA TIGER" i 1950. Virksomhedens første store gennembrud kom i 1951, en langdistanceløber, der iført TIGER-sko, vandt førstepræmien i Boston marathon race.

Det øverste materiale af TIGER-sko, han brugte, var lavet af NYLON-materiale, på det tidspunkt var det det unikke. I samme år blev TIGER optaget til den første fodtøjsundersøgelse, der blev new balance 1260 v7 offentliggjort af RUNNER WORLD-magasinet, på toplisten i testen fem jogging sko mærker. I år 1970 blev TIGER USAs største løbesko producent og næsten 70% af de berømte atleter var slidt TIGER sko. I 1972 i München-OL forhandler af new balance havde 80% af volleyballspillerne TIGER sko.

I år 2002 var ASICS i de fem bedste sports mærker, og alle de globale professionelle sportsfolk og sportsentusiaster elskede dette kendte mærke meget. I 2006 erstattede ASICS sit varemærke. I 1980'erne havde ASICS sponsoreret kinesisk mænd og kvinder basketball team, og det sponsede også den olympiske lege i 1988 i Kina. ASICS ånd bør gavne os alle.Følgende fire løbesko er altid de bedste valg i verden. forhandler new balance De mest anerkendte mærker med løbesko-stjerne er: USA, Saucony, New Balance, Brooks og Japans Asics.

Under processen for at forberede 1956 OL i OL, satte KIHACHIRO ONITSUKA et mål for sit firma for at gøre de mest egnede sko til sport. Den nye gummiformel giver gode dæmpningsegenskaber, så de magiske løbesko blev født i 1960. De magiske sko blev designet med ventilationssystem. I 1961 var det første par løbesko til Marathonlegenden ABEBEBIKILA, TIGER-skoene. For at gøre skoene mere behagelige fastgjort til foden, målt TIGER mere end 20.000 fod, til valg af skoets tekniske referencemateriale.

TRUSSTIC elastik stødsål er alle ASICS patenterede teknologier under sin højteknologiske højkvalitetsstandard i sin produktion. Med flere videnskaber og teknologi kombineret sammen, når gule new balance du bærer ASIC sko, kan du ikke kun nyde godt af dets beskyttelsesfunktion, men også sporten fornøjelsen. 1992 Olympiske OL i Barcelona blev den nye topperiode for ASIC, i hvilket år ASIC blev den første Olympiske Lege officielt sportssko sponsor.

Samtidig har virksomheden gjort store fremskridt med hensyn til indendørs sportssko og opfindelsen af CUPSOLE, hvilket giver basketballspillere stabilitet og bedre præstationsfodtøj. I forberedelsesprocessen for OL i 1956 i Melbourne indstillede KIHACHIRO ONITSUKA selskabets driftsfilosofi: at udvikle de mest egnede produkter til bevægelsen. Ved anvendelse af den nye Image gummiformel blev de første magiske løbesko født i 1960.


06.03.2019 4:45
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.